Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zarobić Skoro Są Tak Ogromne Ceny W Grze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Postanowiłem wrócić do gry w metina po sporej przerwie, ale wchodząc na ostatni serwer, czyli Syriusz i gdy zobaczyłem jakie są ceny ogólne to, aż mnie zatkało..

Jeszcze pamiętam jak fms+6 kosztował ok. 5mln yangów, a teraz z ciekawości napisałem do gracza, który sprzedawał fms+6 sr.18 za 150mln yangów..

Proszę o odpowiedź na te dwa proste pytania :)

- czemu są takie drogie rzeczy w grze?

- jak zdobyć yangi pomijając allegro, wszelkie boty oraz IS

Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź.

Opublikowano

Zdaje mi się, że sam sobie odpowiedziałeś drugim pytaniem na pierwsze. Boty dropią itemy, małże etc. Następnie sprzedają je w sklepikach, a później na Allegro.pl. Jest też taka opcja, że kupują Yangi taniej z takich stron jak gold4fast, a następnie sprzedają drożej.

Zagraj na Metin2.us, Metin.sg lub Metin2.jp.

Większa satysfakcja z włożonego wysiłku, a zarazem na tych trzech globalach biega mniej dzieci tzw. noobów.

cvsk.jpg

Opublikowano

Omg...

Nie rozumiecie, że wszystko jest droższe?

Co z tego, że fms +6 kosztuje 120kk, a kiedyś kosztował 5kk.

Skoro teraz Aura kosztuje 200kk, a kosztowała 8kk. (Ceny zmyślone, tylko dla przykładu, że łatwo jest zarobić).

Opublikowano

Takie ceny są przez inflację, teraz 1kkk kosztuje 6zł na serwerach 1-24, ale trzeba przeczekać...

Ja zastosowałem pewną taktykę, kupiłem przy takich cenach ponad 100kkk, teraz czekam aż ceny gwałtownie skoczą po tym jak administracja znajdzie lukę w regulaminie allegro (już znalazła tylko teraz zastanawiają się jak to wszystko ogarnąć)

Najlepszym sposobem jest zrobienie postaci 18 lvl z ekwipunkiem+9 , dużą ilością HP i do łatwego lochu małp.

Opublikowano

Napisał że nie chce grać na botach/hackach. Poza tym pewnie ma 1 lvl jak zaczyna, a wędka od 25-30 lvl. Moderator wypowiada się, żeby nabić posty nie czytając tematu? :/

Opublikowano

Sa tylko 2 wyjścia według mnie.

- czekać na kolejny serwer

- kupić na allegro tyle żeby wystarczyło na dobre eq, a później już zadbam o siebie

Opublikowano

Zarobek latwy.

Zrobic dropa 30lvl mentala do m2 latać na metki.

Sellac ryby.

Walić best kapitana (kamien duchowy dropi)

Latac na ezoty. Dobrze dropią riby :) Tak jak juz wyzej kupic z is 2x drop i loot niezly :)

FMS nie sellaj daj sobie na dropa :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobij 15-20lvl, na eq +6 będziesz miał z misji. Następnie wybierz się na medale.

Dobij 10lvl, zrób oczywiście mentala, eq +6 i idź drop Fmsy itp. do Imha. Fms Śr 15%+ jest w sumie drogi, tak więc zarobisz troszku.

cvsk.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...